Tietomallien käyttö työmaatuotannossa webinaarisarja:

Tietomallit työmaa-alueen ja sen logistiikan suunnittelussa -webinaari 24.11.2022

Karelia-ammattikorkeakoulu järjestää Tietomallit työmaa-alueen ja sen logistiikan suunnittelussa -webinaarin osana Tietomallien käyttö työmaatuotannossa -webinaarisarjaa. Webinaarin sisällöllisestä toteutuksesta vastaa Gravicon Oy:n asiantuntijat. Webinaariin osallistuminen on maksutonta mutta vaatii ilmoittautumisen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 23.11.2022 mennessä tästä

Ohjelma

Aika: 24.11.2022, 13:00-15:00
Paikka: Teams-webinaari

Tietomallien hyödyntämisen edellytykset työmaalla

  • Osaaminen 
  • Teknologiat 

Tietomallien käyttötapaukset työmaa-alueen ja sen logistiikan suunnittelussa

  • Perehdytys kohteeseen
  • Työmaan aluesuunnittelu
  • Työmaa-alueen logistiikan suunnittelu
  • Työmaan turvallisuussuunnittelu
  • 2D- ja 3D-suunnittelun edut

Työmaan ja suunnittelijoiden velvollisuudet käyttötapausten mahdollistamisessa

Yhteenveto ja loppukeskustelu


Tietomallien käyttö työmaatuotannossa -webinaarisarjan tulevat tapahtumat ja päivämäärät

Webinaari on osa Tietomallien käyttö työmaatuotannossa -webinaarisarjaa. Tilaisuuden järjestää Karelia-ammattikorkeakoulun Rakentamisen vihreä siirtymä RAVI -projekti. RAVI-projektin tavoitteena on edistää rakentamisen vähähiilisten ratkaisujen ja prosessien käyttöönottoa​, vahvistaa vähähiiliseen rakentamiseen liittyvää materiaali- ja tuoteosaamista sekä nopeuttaa digitalisaation hyödyntämistä rakentamisen prosesseissa. RAVI-projektin päärahoittajana toimii Pohjois-Karjalan maakuntaliitto REACT-EU EAKR-ohjelmasta.