Green Transition in Construction webinaari 8.6.2021

Ilmastonmuutoksen torjunta ohjaa voimakkaasti kaikkien teollisuuden aloja. kehittymistä. Suomen tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius vuonna 2035 ja olla pian tämän jälkeen hiilinegatiivinen. Tämän tavoitteen saavuttaminen edellyttää myös rakennusalalta uusia innovaatioita, jotka ratkaisevat rakentamisen ja rakennetun ympäristön haasteita ja haastavat osaltaan myös vanhoja tuttuja toimintatapoja.

Karelia-ammattikorkeakoulu järjestää 8.6.2021, klo 12:00-15:00 Green Transition in Construction – webinaarin. Tilaisuudessa kuullaan Euroopan johtavilta asiantuntijoilta hyviä käytäntöjä ja uusimpia innovaatioita polulla kohti vähäpäästöisempää rakentamista ja rakennettua ympäristöä.

Lisätietoja ja tilaisuuden ohjelma: 
https://rakentaminen.karelia.fi/2021/05/green-transition-in-construction-webinar-8-6-2021/

Maksuton Green Transition in Construction – webinaari toteutetaan englannin kielellä. Tilaisuus on virallinen EU Green Week 2021 – partneritapahtuma ja se järjestetään Puurakentaminen – Vähähiiliset rakentamisen ratkaisut – projektin toimenpiteenä.