Tutustu Joensuun alueen puurakentamisen kohteisiin virtuaalisesti

Karelia-ammattikorkeakoulu toteutti virtuaalisen esittelyn Joensuun alueen puurakentamisen kohteista. Virtuaaliesittelyn kehitysversio on nyt julkaistu ja siitä toivotaan saatavan palautetta mallin edelleen kehittämiseksi.

Viime vuosina Joensuun alueen puurakentamisen kohteisiin on käyty tutustumassa aktiivisesti ympäri maailmaa ja vierailuja kertyy vuositasolla tuhansia. Maailman laajuinen COVID-19 pandemia on kuitenkin kaventanut ihmisten liikkumismahdollisuuksia. Toisaalta ei-toivottu tilanne on kannustanut uusien digitaalisten työkalujen käyttöönottoon, joiden avulla pääsemme lähemmäksi aikaisempaa normaalia.  

Joensuu puurakentamisen kohteista toteutettu virtuaalimalli tarjoaa visuaalisen kierroksen Joensuun alueen puurakentamisen kohteisiin. Virtuaalimalli sisältää myös lisätietoa kohteissa hyödynnetyistä puurakentamisen teknologioista sekä niihin liittyvistä tutkimuksista.

Virtuaaliesittely toimii kaikilla yleisimmillä verkkoselaimilla ja sitä voi tarkastella tietokoneella, älylaitteilla tai VR-laseilla. Tutustu malliin alla olevasta linkistä.

https://www.thinglink.com/card/1404083925793374210

Virtuaalimalli on toteutettu osana Karelia-ammattikorkeakoulun Puurakentaminen – vähähiiliset rakentamisen ratkaisut -projektin toimintaa. Projektin päärahoittaja toimii Pohjois-Karjalan maakuntaliitto EAKR-ohjelmasta.

Lisätiedot:

Ville Mertanen
+358 46 923 1885
ville.mertanen(at)karelia.fi