Tietomallien käyttö työmaatuotannossa webinaarisarja:

Työmaan aikainen tiedonsiirtoprosessi ja tietomallikoordinaattorin rooli -webinaari 22.9.2022

Karelia-ammattikorkeakoulu järjestää Työmaan aikainen tiedonsiirtoprosessi ja tietomallikoordinaattorin rooli -webinaarin osana Tietomallien käyttö työmaatuotannossa -webinaarisarjaa. Webinaarin sisällöllisestä toteutuksesta vastaa Gravicon Oy:n asiantuntijat. Webinaariin osallistuminen on maksutonta mutta vaatii ilmoittautumisen.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ohjelma

Aika: 22.9.2022 13.00-15.00
Paikka: Teams-webinaari

Johdanto webinaarisarjaan
• Toteuttajat
• Sisältö
• Miksi tietomalleja ja digitalisaatiota tarvitaan?
• Tietomalleja hyödyntävän prosessin edellytykset

Työmaan aikainen tiedonsiirtoprosessi suunnittelusta toteutukseen ja toteutuksesta suunnitteluun
• Tiedonsiirron muodot ja työkalut

Tauko (10 min.)

• Kommunikointi

Tietomallikoordinointi työmaavaiheessa
• Parhaita käytäntöjä onnistuneeseen tietomallikoordinointiin
• Käytännön esimerkkejä
• Yhteenveto ja loppukeskustelu

Aineistot

Tietomallien käyttö työmaatuotannossa -webinaarisarjan tulevat tapahtumat ja päivämäärät

Webinaari on osa Tietomallien käyttö työmaatuotannossa -webinaarisarjaa. Tilaisuuden järjestää Karelia-ammattikorkeakoulun Rakentamisen vihreä siirtymä RAVI -projekti. RAVI-projektin tavoitteena on edistää rakentamisen vähähiilisten ratkaisujen ja prosessien käyttöönottoa​, vahvistaa vähähiiliseen rakentamiseen liittyvää materiaali- ja tuoteosaamista sekä nopeuttaa digitalisaation hyödyntämistä rakentamisen prosesseissa. RAVI-projektin päärahoittajana toimii Pohjois-Karjalan maakuntaliitto REACT-EU EAKR-ohjelmasta.