Miten rakennusteollisuus voi vastata yhteiskunnan vähähiilisyyden tavoitteisiin?  

Rakentamisen vihreä siirtymä -projektin esittelytilaisuus 9.4.2021

Karelia-ammattikorkeakoulu järjestää 9.4.2021, klo. 12:00-13:00 webinaarin, jonka aiheena Rakentamisen vihreä siirtymä -projektin esittely. Tilaisuudessa esitellään projektissa suunniteltuja toimenpiteitä sekä kerrotaan miten kiinnostuneet yritykset voivat niihin osallistua. Kaikille avoin tilaisuus tarkoitettu ennen kaikkea rakennusliikkeille, tuoteosavalmistajille ja raaka-ainetoimittajille.

Rakentamisen vihreä siirtymä -projektin isona tavoitteena on auttaa rakennusteollisuuden toimijoita kehittämään toimintaansa vähäpäästöisemmäksi. Tarkastelussa on eri näkökulmia, mukaan lukien tuote, tehdastuotanto ja työmaa -tasot. Projektin keskeisimmät toimenpiteet liittyvätkin ymmärryksen lisäämiseen näillä eri tasoilla siitä, mistä päästöt syntyvät ja miten niitä voidaan pienentää.

Karelia-ammattikorkeakoulu on valmistellut Rakentamisen vihreä siirtymä -projektia yhteistyössä mm. RT Itä-Suomen aluetoimiston kanssa.

Tilaisuuteen pääset osallistumaan alla olevasta linkistä:

Click here to join the meeting

Lisätiedot:

Timo Pakarinen
+358 50 376 5742
timo.pakarinen(at)karelia.fi