Etusivu » Ajankohtaista » Karelia-ammattikorkeakoulu tuo puurakentamista näkyvästi esille Silva 2017 Metsänäyttelyssä
Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu tuo puura­ken­ta­mista näkyvästi esille Silva 2017 Metsä­näyt­te­lyssä

 

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu esittelee puura­ken­ta­miseen ja puutuo­te­teol­li­suuteen liittyvää kehit­tä­mis­toi­min­taansa Silva 2017 Metsä­näyt­te­lyssä. Messu­ta­pahtuma järjes­tetään 1.9 — 2.9.2017 Joensuun Laulu­rin­teellä (Linnun­lah­dentie 1).

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulun esitte­ly­pis­teessä jaetaan tietoa teolli­sesta puura­ken­ta­mi­sesta ja esitellään Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulun puura­ken­ta­miseen liittyvien tutkimus- ja kehit­tä­mis­pro­jektien toimintaa.

Esitte­ly­pis­teessä on myös nähtä­villä koera­kenne, jonka avulla havain­nol­lis­tetaan Joensuun Pihapetäjä puuker­ros­ta­lo­koh­teessa käytettyä runko­jär­jes­telmää ja raken­teita. Joensuun Pihapetäjä on Karja­laisen Kulttuurin edistä­mis­säätiön raken­nuttama 6‑kerroksinen puuker­rostalo. Se on raken­nettu tilae­le­men­teistä, joiden kantavana runkona on massii­vi­puinen CLT-raken­nuslevy.

Yhteis­työ­kump­pa­neina esitte­ly­pisteen toteu­tuk­sessa ovat olleet Karja­laisen Kulttuurin edistä­mis­säätiö KKES, Karelia Ikkuna Oy, Paroc Oy, Marioff Corpo­ration Oy, Pyhännän Raken­nus­tuote Oy / PRT-pro™ ja Elementti Sampo Oy

Messu­ta­pah­tumaan on vapaa pääsy. Terve­tuloa paikan­päälle!

Lisätiedot:

Mikko Matveinen
p. 050 555 9266
[email protected]