Etusivu » Ajankohtaista » Puurakentamisen asiantuntijaklinikka palvelee

5.1.2015

Puura­ken­ta­misen asian­tun­ti­jakli­nikka palvelee


 

Raken­nusosien valmis­ta­jille, suunnit­te­li­joille, urakoit­si­joille ja raken­nut­ta­jille tarkoi­tettu puura­ken­ta­misen asian­tun­ti­jakli­nikka palvelee puura­ken­ta­miseen liittyvien suunnit­te­lu­haas­teiden osalta. Palvelun tarkoi­tuksena on tuoda lisäarvoa raken­nus­hank­keisiin tai tuote­ke­hi­tykseen liittyen. Palvelun toteu­tuk­sesta vastaa Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulun sekä sen ulkopuo­liset asian­tun­tijat.

Palvelun tilaaja saa asian­tuntija-apua eri tyyppisten hankkeiden ja tuote­ke­hi­tys­pro­jektien toteu­tukseen. Asian­tun­tijan tehtävänä on tuoda lisäarvoa hankkeisiin toimi­malla neuvojana, näkemyksien esittäjänä sekä tutki­mus­tiedon tuojana.

Puura­ken­ta­misen asian­tun­ti­jakli­nikka on osa Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulun hallin­noiman BiNo – Puura­ken­ta­misen osaamisen siirto –projektin toimen­pi­teitä. Projektin rahoi­tuk­sesta vastaa Pohjois-Karjalan Maakun­ta­liitto Euroopan alueke­hi­tys­ra­has­tosta (EAKR) sekä Joensuun seudun kehit­tä­mis­yhtiö JOSEK Oy. Mahdol­liset kustan­nukset veloi­tetaan rahoi­tus­pää­töksen mukai­sesti.

Lisätiedot:

Mikko Matveinen
050 370  5830
[email protected]